• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Piemelpak

Een Piemelpak: even wat anders!

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Categorie: Piemelpak
Wis hele selectie
tot

Opblaasbaar kostuum penis

49,95
levertijd: 2 dagen
Meer inspiratie Naar blog

Niet lullen in piemelpakken

Zoek jij een uniek kostuum voor een vrijgezellenfeest, weekendje met vrienden of de carnavalsdagen? Heb jij onlangs een weddenschap verloren en moet je nu letterlijk en figuurlijk voor lul lopen komend feest? Of zegt iedereen gewoon dat jij een lul bent? Onze piemelpakken zijn hier meer dan geschikt voor en multifunctioneel inzetbaar.

Lekker voor lul staan

Met een piemelpak sta je pas écht voor lul. Ach, iedereen is wel eens het pispaaltje of het lulletje rosenwater, nu is het de beurt aan jou! Wij bieden een uitgebreid assortiment van penispakken in alle soorten, grote en kleine maten. Size does matter!

Ons assortiment aan piemelpakken

Er zijn opblaasbare pikken, grote lullen en piemelpakken waar stiekem iets tevoorschijn kan komen wat je nooit meer gaat vergeten. Deze unieke pakken zijn natuurlijk hilarisch. Je moet wel ballen hebben om jezelf te durven vertonen in deze piemelkostuums. Bestel dan bij ons een uniek piemelpak, en je loopt zeker voor lul. Wij hebben de beste piemels op een rij gezet, van groot tot klein is er voor elke eikel een mooie lul!

Piemelpak of penismasker?

Ons penispak is opblaasbaar, dus het mag niet te slap beginnen te raken, zelfs niet na een paar drankjes (in tegenstelling tot het echte werk!). Het opblazen tot een penis van niveau is een kwestie van seconden, binnen no time sta jij in je piemelpak te lullen. Of met een onherkenbaar penismasker natuurlijk, mocht je niet de ballen hebben om in een piemelpak te verschijnen.

Inschrijven Nieuwsbrief