• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Feestkleding

Feestkleding

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Thema: Feestkleding
Wis hele selectie
tot

Duits biermeisje

29,95
levertijd: 2 dagen

Knecht ruprecht

53,95
levertijd: 2 dagen

Kostuum rose

39,95
levertijd: 2 dagen

Kostuum paars

39,95
levertijd: 2 dagen

Clown meisje

29,95
levertijd: 2 dagen

Hippie meisje

24,95
levertijd: 2 dagen

Hippie dude

33,95
levertijd: 2 dagen

Hippie vrouw

37,95
levertijd: 2 dagen

Cabaret meisje

27,95
levertijd: 2 dagen

Frackjas man zwart met satijnen kraag

37,95
levertijd: 2 dagen

Frackjas man wit met satijnen kraag

37,95
levertijd: 2 dagen

Samba top en broek neon geel

28,95
levertijd: 2 dagen

Samba top en broek neon rose

28,95
levertijd: 2 dagen

Samba top en broek neon oranje

28,95
levertijd: 2 dagen

Samba top en broek neon geel/rose

28,95
levertijd: 2 dagen

Skelet meisje

23,95
levertijd: 2 dagen

Casanova

79,95
levertijd: 2 dagen

Paillettenjurk sterren

24,95
levertijd: 2 dagen

Visnetpanty zwart met strik

6,50
levertijd: 2 dagen

Plushe muis xl

46,95
levertijd: 2 dagen

Sultan

89,95
levertijd: 2 dagen

Clown

26,95
levertijd: 2 dagen

Heks 152

15,50
levertijd: 2 dagen

Duivels skelet 128

15,95
levertijd: 2 dagen

Skelet kind

15,50
levertijd: 2 dagen

Skelet kind rose

12,50
levertijd: 2 dagen

Killer clown

29,95
levertijd: 2 dagen

Evil jester zwart/wit

34,95
levertijd: 2 dagen

Evil jester zwart/rood

34,95
levertijd: 2 dagen

Snoep meisje

33,95
levertijd: 2 dagen

Clown meisje

29,95
levertijd: 2 dagen

80's meisje rose

28,95
levertijd: 2 dagen

Ballerina skelet

28,95
levertijd: 2 dagen

Skeletria

46,95
levertijd: 2 dagen

Pierrot meisje

47,95
levertijd: 2 dagen

Regenboog dame

15,95
levertijd: 2 dagen

Kwaadaardige clown dame

28,95
levertijd: 2 dagen

Geest

15,50
levertijd: 2 dagen

Engel

15,50
levertijd: 2 dagen

Clown

15,50
levertijd: 2 dagen

Jolly joker

15,50
levertijd: 2 dagen

Indiaan jongen

15,50
levertijd: 2 dagen

Piraten jongen

15,50
levertijd: 2 dagen

Duivel

19,95
levertijd: 2 dagen

Masker dia de los muertos met paarse rozen

19,95
levertijd: 2 dagen

Pirate xs

29,95
levertijd: 2 dagen

Man stenen tijdperk

33,95
levertijd: 2 dagen

Hippie vrouw

29,95
levertijd: 2 dagen

Paillettenjurk st.patrick's day

29,95
levertijd: 2 dagen

Hippie vrouw

37,95
levertijd: 2 dagen

Vrouwelijke marine kapitein

29,95
levertijd: 2 dagen

Duivelse dame

26,95
levertijd: 2 dagen

Evil joker kind

24,95
levertijd: 2 dagen

80's trainingspak fluweel

29,95
levertijd: 2 dagen

Prinses rose

19,95
levertijd: 2 dagen

Prinses lichtblauw

19,95
levertijd: 2 dagen

Kerstjongen flanel

23,95
levertijd: 2 dagen

Dark lady

23,95
levertijd: 2 dagen

Kerstvrouw

29,95
levertijd: 2 dagen

Hawaiiaanse vrouw

18,95
levertijd: 2 dagen
Meer inspiratie Naar blog

Hoe gekker je feestkleding, hoe gekker het feest!

Compleetverkleed is er van overtuigd dat themafeesten vele malen leuker zijn dan fissas waarbij mensen hun normale saaie kleding aan hebben. Hoe gekker je outfit, hoe gekker je feestkleding hoe leuker het feest! Beloofd is beloofd! Daarom geeft compleetverkleed feestgarantie! Ben je getuige van een feestje waarbij zelfs onze feestkleding niet de juiste snaar raakt? Geef ons een belletje en wij komen je feest hoogstpersoonlijk en geheel vrijwillig verfraaien met onze aanwezigheid ;)!

Feestkleding is er voor alle gelegenheden

De laatste jaren herkennen wij als feestkommissie van Nederland een trend. De feestelijke kostuums zijn niet exclusief voor het zuidelijke carnavalsfeest. Ook onze nuchtere noordelijke landgenoten hebben de magie van verkleedfeestjes ontdekt. Verkleden is hip! Dit sluit perfect aan bij onze kijk op feestkleding en partykostuums. Onze missie is het woord “verfeesten” in het woordenboek krijgen. Ofwel, Nederland moet vrolijker, Nederland moet losser, meer genieten. Het instrument hiervoor is feestkleding. De schaamte voorbij! Meer verkleedkleding is meer feesten en meer feesten is meer blijdschap en vrolijkheid. Elke gelegenheid moet worden aangegrepen voor een ongegeneerd feest waar zelfs onze meest nuchtere Friese medelanders de voetjes van de vloer krijgen. Limburg, Brabant en gedeeltes van zeeland waren al lang om. Na wat opportunistische Randstedelingen die hun geluk enkele jaren geleden hebben beproeft tijdens carnaval lijken ook Utrecht, Amsterdam en Rotterdam in te zien dat er geen ontkomen aan is. Feestkleding en verkleedfeestjes zijn here to stay!

Feestiquette met feestkleding

Je zult je afvragen wanneer feestkleding eigenlijk gepast is? Welke etiquette gelden er nu als het gaat om verkleden en feesten. Dat is natuurlijk geheel aan jezelf. Eigenlijk kan het bijna altijd en zijn we door de eeuwen heen simpelweg vergeten waar het om draait. We zijn saaier en meer berekenend geworden. Onze voorouders grepen elk moment aan voor een themafeest! Verkleden was bijvoorbeeld in de gouden eeuw aan de orde van de dag. Een periode is onze geschiedenis die ons eigenlijk meer gevormd zou moete hebben. In deze periode zijn het merendeel van onze etiquette ontstaan! Hier kunnen we toch wel uit concluderen dat feesten met feestkleding een vergeten en compleet ondergewaardeerde ongeschreven regels is. Met andere woorden, het is niet zozeer wanneer we ons moeten verkleden, maar eerder, wanneer niet! Of het nu bruiloften zijn waar je ongevraagd als piraat verschijnt, bedrijfsrecepties waar de boratstring de boel opvrolijkt of het is een priesterpak op de communie van je neefje. Niks is eigenlijk te gek als je het ons vraagt! Feestkleding voegt ALTIJD iets toe!

Feestkleding-service van compleetverkleed

Zoals eerder benoemd is er maar één ding waar compleetverkleed vrolijk van wordt en dat is meer feesten! Dat wil ook zeggen dat wij er alles aan gaan doen om elke Nederlander, van jong tot oud, van dik tot dun, minimaal één keer per maand naar een verkleedfeest te sturen. Pas als wij jullie routines op deze manier kunnen “verfeesten” zijn wij tevreden! Daarom houden wij alle feestjes voor jullie in de gaten zodat jullie hier geen omkijken naar hebben. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je zult nooit meer een verkleedgelegenheid missen.

Inschrijven Nieuwsbrief