• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Feestkleding

Feestkleding

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Thema: Feestkleding
Wis hele selectie
tot

Tasje Hippie

13,68
levertijd: 2 dagen

Afro mix bruin/lichtbruin brown

27,65
levertijd: 2 dagen

Mini Sombrero black

7,41
levertijd: 2 dagen

Hippie jongen

24,95
levertijd: 2 dagen

Ballerina skelet kind

28,95
levertijd: 2 dagen

Kniekousen met bloed verpleegster

6,95
levertijd: 2 dagen

Panty skelet

7,50
levertijd: 2 dagen

Killer pierrot

29,95
levertijd: 2 dagen

Engel

19,95
levertijd: 2 dagen

Clown

19,95
levertijd: 2 dagen

Jolly joker

19,95
levertijd: 2 dagen

Napoleon kind

39,95
levertijd: 2 dagen

Flapper zwart

29,95
levertijd: 2 dagen

Flapper rood

29,95
levertijd: 2 dagen

Hippie meisje

28,95
levertijd: 2 dagen

Hippie dame

29,95
levertijd: 2 dagen

Jurkje dia de los muertos

39,95
levertijd: 2 dagen

Geketende geest

29,95
levertijd: 2 dagen

Magere hein kind

29,95
levertijd: 2 dagen

Horror clown kind

37,95
levertijd: 2 dagen

Zombie skelet kind

39,95
levertijd: 2 dagen

Gevechtspilote kind

27,95
levertijd: 2 dagen

Sheriff

39,95
levertijd: 2 dagen

Engel

28,95
levertijd: 2 dagen

Marilyn

24,95
levertijd: 2 dagen

Engel

29,95
levertijd: 2 dagen

Sissy

37,95
levertijd: 2 dagen

Herbergier

37,95
levertijd: 2 dagen

Big daddy fluweel

46,95
levertijd: 2 dagen

Catgirl

39,95
levertijd: 2 dagen

Evil phantom

15,50
levertijd: 2 dagen

Screaming ghost

17,95
levertijd: 2 dagen

Engel

23,95
levertijd: 2 dagen

Harlekijn

28,95
levertijd: 2 dagen

China girl

28,95
levertijd: 2 dagen

Piraten dame

24,95
levertijd: 2 dagen

Xxl kostuum mortisia

24,95
levertijd: 2 dagen

Funny clown

28,95
levertijd: 2 dagen

Harlekijn

37,95
levertijd: 2 dagen

Banaan

29,95
levertijd: 2 dagen

Mariachi man

46,95
levertijd: 2 dagen

Pippie

24,95
levertijd: 2 dagen

Hostess

28,95
levertijd: 2 dagen

Hostess

28,95
levertijd: 2 dagen

Marjorette

44,95
levertijd: 2 dagen

Mexicaan

45,95
levertijd: 2 dagen

Grenadier

59,95
levertijd: 2 dagen

Skelet lichtgevend in donker

39,95
levertijd: 2 dagen

Harlekijn

34,95
levertijd: 2 dagen

Hippie dame

45,95
levertijd: 2 dagen

Harlekijn

39,95
levertijd: 2 dagen

Sneeuwpop plushe

47,95
levertijd: 2 dagen

Disco fever

45,95
levertijd: 2 dagen

King of pimps

47,95
levertijd: 2 dagen

Koloniale man

53,95
levertijd: 2 dagen

Funky schoonheid seventies

29,95
levertijd: 2 dagen

Funky lady seventies

23,95
levertijd: 2 dagen

Western dame

39,95
levertijd: 2 dagen

Pailletten shirt zilver

29,95
levertijd: 2 dagen

Tuniek rood met gouden riem

18,95
levertijd: 2 dagen
Meer inspiratie Naar blog

Hoe gekker je feestkleding, hoe gekker het feest!

Compleetverkleed is er van overtuigd dat themafeesten vele malen leuker zijn dan fissas waarbij mensen hun normale saaie kleding aan hebben. Hoe gekker je outfit, hoe gekker je feestkleding hoe leuker het feest! Beloofd is beloofd! Daarom geeft compleetverkleed feestgarantie! Ben je getuige van een feestje waarbij zelfs onze feestkleding niet de juiste snaar raakt? Geef ons een belletje en wij komen je feest hoogstpersoonlijk en geheel vrijwillig verfraaien met onze aanwezigheid ;)!

Feestkleding is er voor alle gelegenheden

De laatste jaren herkennen wij als feestkommissie van Nederland een trend. De feestelijke kostuums zijn niet exclusief voor het zuidelijke carnavalsfeest. Ook onze nuchtere noordelijke landgenoten hebben de magie van verkleedfeestjes ontdekt. Verkleden is hip! Dit sluit perfect aan bij onze kijk op feestkleding en partykostuums. Onze missie is het woord “verfeesten” in het woordenboek krijgen. Ofwel, Nederland moet vrolijker, Nederland moet losser, meer genieten. Het instrument hiervoor is feestkleding. De schaamte voorbij! Meer verkleedkleding is meer feesten en meer feesten is meer blijdschap en vrolijkheid. Elke gelegenheid moet worden aangegrepen voor een ongegeneerd feest waar zelfs onze meest nuchtere Friese medelanders de voetjes van de vloer krijgen. Limburg, Brabant en gedeeltes van zeeland waren al lang om. Na wat opportunistische Randstedelingen die hun geluk enkele jaren geleden hebben beproeft tijdens carnaval lijken ook Utrecht, Amsterdam en Rotterdam in te zien dat er geen ontkomen aan is. Feestkleding en verkleedfeestjes zijn here to stay!

Feestiquette met feestkleding

Je zult je afvragen wanneer feestkleding eigenlijk gepast is? Welke etiquette gelden er nu als het gaat om verkleden en feesten. Dat is natuurlijk geheel aan jezelf. Eigenlijk kan het bijna altijd en zijn we door de eeuwen heen simpelweg vergeten waar het om draait. We zijn saaier en meer berekenend geworden. Onze voorouders grepen elk moment aan voor een themafeest! Verkleden was bijvoorbeeld in de gouden eeuw aan de orde van de dag. Een periode is onze geschiedenis die ons eigenlijk meer gevormd zou moete hebben. In deze periode zijn het merendeel van onze etiquette ontstaan! Hier kunnen we toch wel uit concluderen dat feesten met feestkleding een vergeten en compleet ondergewaardeerde ongeschreven regels is. Met andere woorden, het is niet zozeer wanneer we ons moeten verkleden, maar eerder, wanneer niet! Of het nu bruiloften zijn waar je ongevraagd als piraat verschijnt, bedrijfsrecepties waar de boratstring de boel opvrolijkt of het is een priesterpak op de communie van je neefje. Niks is eigenlijk te gek als je het ons vraagt! Feestkleding voegt ALTIJD iets toe!

Feestkleding-service van compleetverkleed

Zoals eerder benoemd is er maar één ding waar compleetverkleed vrolijk van wordt en dat is meer feesten! Dat wil ook zeggen dat wij er alles aan gaan doen om elke Nederlander, van jong tot oud, van dik tot dun, minimaal één keer per maand naar een verkleedfeest te sturen. Pas als wij jullie routines op deze manier kunnen “verfeesten” zijn wij tevreden! Daarom houden wij alle feestjes voor jullie in de gaten zodat jullie hier geen omkijken naar hebben. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je zult nooit meer een verkleedgelegenheid missen.

Inschrijven Nieuwsbrief