• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Terug naar blog
Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest kleding

Donderdag 13 oktober 2016

Gaat jou beste vriend, vriendin, zus, broer, neef, nicht of collega binnenkort trouwen? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat er voorafgaand een spectaculair vrijgezellenfeest wordt georganiseerd. En bij een vrijgezellenfeest hoort uiteraard een debiel vrijgezellen pak en die vind je bij Compleetverkleed!

Vrijgezellenfeest outfit

Tijdens een bachelor of bachelorette party mag de bruid of bruidegom to be even lekker voor gek worden gezet. Om dit voor elkaar te krijgen is er natuurlijk een feestlocatie en decoratie nodig, maar het meest belangrijke is toch wel de vrijgezellen outfit. Waarschijnlijk ben jij degene die de belangrijke taak heeft gekregen om het vrijgezellenfeest kostuum te regelen. Als geen ander weten wij dat dit een behoorlijke opgave is! Om jou opweg te helpen geven wij je een paar tips en trends op dé perfecte vrijgezellenfeest outfit samen te stellen.

Bachelor party

Organiseer jij een bachelor party voor je beste vriend? Dan kun je denken aan een kroegentocht of een tripje naar de striptent inclusief 'The Hangover' taferelen. Om het feest compleet te maken is het enige wat nog ontbreekt de geschikte vrijgezellenfeest mannen kleding. Om de bachelor lekker voor lul te zetten kun je hem letterlijk in een piemelpak of naaktpak  of zet jij je beste vriend voorschut in een gek dierenpak of in een charmant boratpak. Kijk voor meer vrijgezellenfeest pakken vooral ook tussen de feestkleding! En geen paniek want er zijn meer dan genoeg verschillende piemelpakken te vinden bij Compleetverkleed, maar je wilt natuurlijk wel dat jou beste vriend veilig is tijdens zijn vrijgezellenfeest dus wees niet bang want ook de condoomkostuums zijn in overvloed bij Compleetverkleed. 

Vrijgezellenfeest kleding 1Vrijgezellenfeest kleding 2Vrijgezellenfeest kleding 3

Bachelorette party 

Ben jij de persoon die is aangewezen om de bachelorette party te organiseren voor je vriendin of zus? Dan zit nu je waarschijnlijk met je handen in het haar. Want het organiseren van een vrijgezellenfeest voor vrouwen is niet zo makkelijk als het lijkt. Bij een bachelorette party komt heel wat kijken namelijk een locatie, activiteiten, het versturen van uitnodigingen en misschien nog wel het meest belangrijke het vrijgezellenfeest kostuum voor de bride to be! Bij vrijgezellenfeest vrouwen kleding kun je denken aan leuke 'bride to be' diademen, hoedjes en sjerpen. Maar ook piemelrietjes, piemeldiademen en piemelbrillen doen het altijd goed!

Vrijgezellenfeest kleding 4Vrijgezellenfeest kleding 5Vrijgezellenfeest kleding 6

Compleet verkleedkleding vrijgezellenfeest 

CompleetVerkleed is een van de grootste verkleedkleding webwinkels van Nederland en wij hebben de grootste ideeën voor verkleden! Carnavals en verkleedkleding voor jong en oud en in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar iets voor mannen, vrouwen of kinderen, wij hebben het allemaal. Bij ons het is altijd feest!!

 Deel dit artikel


Inschrijven Nieuwsbrief