• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Terug naar blog
Toppers kleding

Toppers kleding

Maandag 10 oktober 2016

Op zoek naar kleding voor het beste feest van het jaar? Voor een outfit van de toppers ga je bij CompleetVerkleed zeker slagen! Of je nu naar het concert toe gaat of je wilt de Toppers kleding bestellen om in te feesten, wij hebben vast een zeker een geschikt kostuum voor je beschikbaar. Toppers kleding vind je in vele felle kleuren met sierlijke afwerkingen, hierin ga je zeker de show stelen. Op het laatste moment toch nog een Topperpak bestellen? Geen probleem, vandaag je topperspak besteld is morgen in huis! Voor zowel mannen als vrouwen hebben we de mooiste Toppers kostuums van de beste kwaliteit en in iedere maat verkrijgbaar. Het geheim van de Toppers concerten is het thema waar iedereen zich in verkleed. Dit maakt de sfeer helemaal compleet.

Topperkleding vind je bij ons o.a. in:

Disco outfit >

- Feestkleding >

- Rock en Roll kleding >

- Carnavalskleding >

Glitter and glamour

Het drietal Toppers bestaat natuurlijk uit: Rene Froger, Gerard Joling en Jeroen van de Boom. Deze glitterformatie is niet alleen een genot voor het oog maar ook voor je oren!

Het repertoire van de Toppers bestaat voornamelijk uit covers van klassiekers uit het binnen- en buitenland met een hoog meezinggehalte. Soms worden de volledige nummers gezongen en soms worden ze verwerkt in medley's meestal met een thema, zoals de bekendste nummers van een van een artiest of een genre. Ook komen hun eigen hits voorbij. 

In 2009 deden deze toppers mee aan het Eurovisie Songfestival met het nummer Shine. Want wie aan de Toppers denkt, denkt natuurlijk ook aan glitters en pailletten! Dramatische veren en grote kostuums horen gewoon bij de show. Elke jaar een geweldig en uniek thema om helemaal los te gaan met de glitters. 

Toppers kostuum

Christmas party of the year

Deze kerst staan de Toppers live in Ahoy Rotterdam om te vieren dat de Toppers maarliefst 12,5 jaar bestaan! Dat is natuurlijk een reden voor een feestje en nu vol met kerstmuziek, kerstfeer en echte gezelligheid. Hier hoort natuurlijk een leuke kerstmuts, engel of een kerstpakje bij want de drescode is 'Red & Snowy white'. Deze zijn te vinden onder Traditie mapje op onze website.

De datums van deze party's zijn: 20, 21, 22, 23 en 24 december 2016! Rotterdam wordt deze dagen omgetoverd tot Toppperdam! Het enige wat jij kan doen om deze party helemaal compleet te maken is leuke kleding zoeken wat matcht bij de drescode.

Compleet in Toppers kleding Verkleed

CompleetVerkleed is een van de grootste verkleedkleding webwinkels van Nederland en wij hebben de grootste ideeën voor verkleden! Carnavals en verkleedkleding voor jong en oud en in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar iets voor mannen, vrouwen of kinderen, wij hebben het allemaal. Bij ons het is altijd feest!!Deel dit artikel


Inschrijven Nieuwsbrief