• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Terug naar blog
Kinderfeest

Thema Kinderfeest

Woensdag 15 februari 2017

Op onze webshop vind je met name carnavalskleding maar er zijn meer gelegenheden waarvoor je bij CompleetVerkleed terecht kan. Zo ook bijvoorbeeld voor kinderfeestjes! Een kinderfeest hoeft niet altijd buitenshuis georganiseerd te worden. Er is namelijk niks leuker dan thuis een thema kinderfeest te organiseren.
Stel jezelf de vraag waar jouw kind helemaal fan is en stem hier vervolgens het gehele kinderfeest op af. 
In deze blog geven we je enkele tips over hoe je invulling kunt geven aan een thema kinderfeest!

Thema kostuums 

Voor een thema kinderfeest heb je ten eerste een kostuum nodig voor de jarige job! Vergeet dan niet om in de uitnodiging te zetten dat alle kinderen in de stijl van het thema moeten komen. Op onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan kostuums voor kinderen. Van stoere superhelden tot aan betoverende feeën. Er is werkelijk geen thema te gek! Maak het kostuum van de kleine jarige job helemaal compleet met leuke accessiores. Een toverstaf kan immers niet ontbreken bij een sprookjesachtige fee, toch?

Op het moment dat je het kinderfeest afstemt op hetgeen waar jouw kleine enthousiast van wordt dan wordt het gegarandeerd een onvergetelijke verjaardag.

Blog 7                            Blog kinderfeest 7

Creatief met schmink

Wat ongetwijfeld een succes is bij kinderen is Schmink! Hiemee tover je eenvoudig een lach op het gezicht van ieder kind. 
Schmink de gezichten van de kinderen bijvoorbeeld in het thema van het feestje en ze zullen helemaal opleven in hun rol. Je hoeft hiervoor geen schmink expert te zijn. Er is enkel wat creativiteit en uiteraard schmink en kwasten voor nodig! Wat kleur op het gezicht van kinderen doet wonderen daarmee ga je absoluut pluspunten scoren! 

Blog kinderfeest 5                              Blog kinderfeest 6

Aan de slag met ballonnen

Wat mag er absoluut niet ontbreken op een kinderfeest? Juist…Ballonnen! Met deze feestelijke decoratie zijn er namelijk oneindig veel mogelijkheden. Zo kun je een gigantische ballon maken in het getal van de jarige. Er zijn wel heel wat ballonnen voor nodig maar deze zijn eenvoudig en goedkoop online te bestellen. Je kunt de kleur ook eventueel afstemmen op het thema van het feest.
Over themafeesten gesproken. Stel jou kind is helemaal fan van de minions. Bestel dan gele ballonnen. Plak vervolgens de ogen en het de mond van de minions op de ballon en TADAAA! Je hebt simpele en goedkope creatie gemaakt helemaal passend bij het thema.

Blog kinderfeest 3                                 Blog kinderfeest 4

Zelfs een simpele picknick in de tuin kan magisch worden door de inzet van ballonnen! Verbind een aantal ballonnen met elkaar doormiddel van een touwtje en zet deze vervolgens vast een pin in de grond. Er zijn nog meer leuke ideeën met ballonen! Maak bijvoorbeeld van een simpele goodie bag een feestelijke goodie bag. Zo gaan alle kinderen naar huis met een ‘feestelijke’ herinnering! 

Blog kinderfeest                                    Blog kinderfeest 2

Dus ouders opgelet: CompleetVerkleed daagt je uit om eens een creatief kinderfeest te organiseren. Welk kind wil nu niet de coolste ouders ter wereld hebben? 

Op onze website vind je allerlei leuke feestartikelen om aan de slag te gaan zoals ballonnen, bekers, kaarsen en ga zo maar door.
Waar wacht je nog op? Ga je kind een onvergetelijk kinderfeest bezorgen! Deel dit artikel


Inschrijven Nieuwsbrief