• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Terug naar blog
Origineel verkleed

Origineel Verkleed

Maandag 06 februari 2017

Carnaval komt steeds dichterbij en ook dit jaar hebben wij een enorm assortiment.
We hebben ruim 100.000 Kostuums. Om hier tussen een orgineel kostuum uit te zoeken is een lastige opgave.
Daarom hebben we hiervan een selectie gemaak onder het kopje: Orgineel. 
Uit deze orginelekostuums is er een top 3 voor jullie samen gesteld. Met deze kostuums krijg je een onvergetelijke carnaval! Durf jij uit je comfortzone te stappen?

Origineel is het leukst!

Carnaval is wat mij betreft het mooiste feestje van het jaar. Maar elk jaar hetzelfde verkleed gaan als de rest is ook niet leuk. Kies daarom eens voor origineel. Het leukste is om een rol te hebben met carnaval, lol te maken en grappen uit halen. Omdat er zo veel vraag is naar originele kostuums ben ik op zoek gegaan wat voor mij toch echt het orgineelst is. 


Schermafbeelding 2017 02 06 om 164811   Ride on baby en ooievaar kostuum voor volwassenen 51074 0

Carry me home

Dit is een heel bekend kostuum in Amerika. Je ziet het overal online komen en mensen maken er de leukste online filmpjes mee. Met deze kostuums durf ik zeker te zeggen dat je origineel bent! Mensen zullen wel verkleed gaan als oma, maar niet als een oma met een opa op haar rug. Wat ik zo leuk vind aan dit kostuum is dat je twee in één bent. Je draagt het alleen maar het lijkt alsof je met twee personen bent. Hiermee ga je ongetwijfeld opvallen en je kunt er de leukste grappen mee uit halen. Met het eerste kostuum kun je bijvoorbeeld met je rug naar achter gaan hangen en dan het lijkt net alsof je van de rug van de oma afvalt.  Met het andere carry me kostuum ben je een baby op een ooienvaar, wat mij betreft is dit ook een hilarisch kostuum. 

Omgekeerde clownskostuum 01124 1   Kostuum samen is niet alleen 00270

Wat gebeurt hier?

Kostuum 1 de omgekeerde clown! Wat aan dit kostuum zo leuk is dat mensen zeker 4 keer moeten kijken hoe dit kostuum in elkaar zit. Mensen zullen denken dat in je de handstand door de stad loopt, maar eigelijk loop je gewoon normaal. Dit zullen ze ook niet  in de gaten hebben en daarmee kun je iedereen laten verbazen.  En hoe leuk is het om gekke bewegingen te maken waarbij het lijkt of je een hele acrobatische act uit voert terwijl je eigelijk gewoon normaal staat. 

Kostuum 2 samen in bed. Ook met dit kostuum zullen mensen raar op kijken.  Let wel op vrijgezellen: Dit is niet echt het kostuum is om iemand te scoren met carnaval. 


    Kostuum tv kijkende aardappel 02749Peniskostuum 00811

Hier is wat lef voor nodig!

Voor kostuum 1 en 2 heb je toch echt lef nodig om dit te worden met carnaval.
Maar dit is wel het grappigste kostuum wat ik uit onze collectie heb gevonden.
Het leuke aan kostuum 1 is dat het nergens op slaat, dat past goed bij carnaval!
Iedereen zal zich afvragen wat heeft hij nou aan? Een tv kijkende aardappel...
Nu verwacht ik dat zowel kostuum 1 en 2 door  niet veel mensen gedragen durft te worden. Daarom daag ik je uit om uit je comfortzone te stappen. Wat ik namelijk wel met zekerheid durf te zeggen is dat jou carnaval onvergetelijk zal worden in een van deze kostuums.
Onder aan de blog staan de kostuums die in de blog staan afgebeeld en nog meer originele carnavals kostuums.

Ik hoop jullie hiermee een leuke inspiratie te hebben gegeven van originele kostuums.
Als de producten onder aan de blog niet is waar je naar opzoek bent, maar wil je toch iets origineels. Ga dan naar onze website naar het kopje origineel voor meer leuke kostuums.Deel dit artikel


Inschrijven Nieuwsbrief