• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Terug naar blog
Starwars

May the force be with you

Dinsdag 17 januari 2017

Star Wars is niet meer weg te denken in verkleedwereld. Ga jij voor een luxe kostuum voor Cosplay evenementen om daar je lievelings Star Wars personage te zijn? Of wil jij liever tijdens carnaval er super stoer uitzien? In dit blog nemen wij jullie mee in de keuzes binnen ons Star Wars assortiment.

De personages uit deze filmreeks zijn zo uniek dat als je een kostuum van deze sterren aanhebt je sowieso herkent zal gaan worden. Ze stralen allemaal heel veel kracht uit en zijn allemaal stoer. Past dit echt bij jou? Lees dan snel verder!

Fe3c5b7dd0573634f3a5f19f9fb4494fAd76217b1e3526ddf08ca5346493d4c6

Cosplay Star Wars

Jaarlijks zijn er diverse Cosplay evenementen in Nederland. De echte Cosplay liefhebbers pakken zelfs het vliegtuig om bij de grootste evenementen aanwezig te kunnen zijn in de mooiste kleding. Deze evenementen zijn magisch, je weet niet wat je ziet. Zoveel mensen en zoveel personages alsof je in een spookje bent gevallen. De kostuums bij deze Cosplay evenementen zijn heel realistisch. De een is creatief en maakt zelf de mooiste kostuums en de ander koopt liever het echte kostuum. Voor de mensen die liever een luxe kostuum kopen hebben wij diverse kostuums. Kijk bijvoorbeeld naar dit Supreme Stormtrooper kostuum of Supreme Darth Vader Kostuum. Dit zijn maar twee supreme kostuums, meer van deze kostuums zijn te vinden op de website.

Op de Cosplay evenementen kom je vaker ook families tegen die samen uit dezelfde film zijn gestapt. Zo leuk om als gezin een gezin uit een film te verkleden en samen er op uit te gaan in dit magisch spektakel. Ouders zijn trots dat ze dit samen met het gezin kunnen doen en kinderen vinden het geweldig om in een kostuum rond te lopen en papa en mama verkleed te zien. Cosplay is meer dan een hobby, het is een levensstijl.

52ab54e4fefd700fbd3ca640249dc16fSchermafbeelding 2017 01 17 om 103653

Star Wars kids

Kinderen houden van actie, verkleden en hebben ontzettend veel fantasie. Star Wars is daarom ook ideaal als kostuum voor de stoere kleintjes. Star Wars is echt niet alleen voor jongens, meisjes vinden het ook geweldig om als Prinses Leia te stralen of als een echte Stromtrooper! Sommige ouders zijn creatief en gaan achter de naaimachine zitten en binnen enkele uren is er een top kostuum. Voor de iets minder creatieve ouders hebben wij diverse kinderkostuums te koop. Voor kinderen maar ook zelf voor baby's. Het gaat vooral om de accessoires, geef een kindje een lightsaber en ze zijn helemaal gelukkig! 

Daarnaast is het ook leuk om een Star Wars kinderfeestje te houden! Samen met de kinderen maskers, lightsaber en van papeir een kostuum knutselen. Vervolgens samen buiten de film naspelen. Op Pinterest staan leuke ideetjes qua eten en versieringen.

4c392931fc06a528b6cfad260670740b8d518408b99ae65dd663610fffb15f12

Carnaval Star Wars

Star Wars is zo door het jaar heen populair maar tijdens de carnaval kan iedereen schaamteloos verkleed gaan als ziijn of haar idool. Elk jaar weer zijn Star Wars personages tussen de feestende mensen. Een sexy prinses Leia op de bar en een mini Darth Vader speelt met confetti op de grond het kan allemaal. Op de foto hierboven staat een meisje verkleed als roze Darth Vader. Hier is een origineel Darth Vader masker roze geverfd. Vervolgens een roze cape en roze rokje gemaakt en de outfit is compleet en ontzettend origineel.

Op de foto daarnaast is een gelukkig gezin te zien die met z'n alle verkleed zijn als diverse personges uit de Star Wars films. Op onze website zijn deze kostuums te vinden voor groot en klein en in diverse soorten kwaliteit.

Wil jij nog meer inspiratie? Kijk dan op onze Pinterest pagina. Hieronder staan een paar Star Wars artikelen van Compleetverkleed om het jou makkelijk te maken!Deel dit artikel


Inschrijven Nieuwsbrief