• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Terug naar blog
Blog jong geleerd is oud gedaan

Jong geleerd is oud gedaan

Dinsdag 22 november 2016

Met sommige dingen kan je niet vroeg genoeg beginnen. Kinderen houden van feesten en dansen tijdens het confettibal. Hier een paar voorbeelden hoe zelfs de kleinste feestbeesten er Compleetverkleed uit kunnen zien.

Kinderen groeien als kool en dan is het begrijpelijk dat ouders het zonde vinden om veel geld uit te geven aan een kostuum wat ze maar een paar keer aan kunnen. Wij hebben in onze webshop een divers assortiment in verschilllende prijsklasses voor kinder carnavalskleding Met dit blog willen wij ouders inspireren en een handje helpen doormiddel van foto's en 'do it yourself' ideetjes.

Jong geleerd is oud gedaan 1Jong geleerd is oud gedaan 2

Mini Haai

Groot of klein, haaien zijn gevaarlijke beesten. Maar deze minihaai is stiekem net een klein knuffeltje uit het Dolfinarium. Dit kostuum is ook zeker ideaal voor het koude weer buiten tijdens de carnaval. Kan je gezellig met de haai de optocht kijken. Het is niet onmogelijk om dit pak zelf na te maken maar is natuurlijk wel lastig. Door een beetje creatief om te gaan met de spullen die je hebt zou het wel kunnen. De basis is een grijs pakje. Met vilt of met stof kan er een klein rondje op de buik worden gemaakt. Een grijs mutsje met aan de onderkant witte haaientanden en de DIY mini haai is klaar. Onderaan dit blog staat een lijstje met producten, hier staat ook een haaienpak tussen voor de kleintjes. Een haaienpak is leuk voor jongens en voor stoere meisjes. 

Mini Poes

De sexy mollige beentjes van baby’s zijn zo schattig dat deze best wel een keer gezien mogen worden. De outfit op de foto is wel koud voor de kleine dus let wel op wanneer je dit kostuum aandoet. Dit kostuum is tevens makkelijk zelf na te maken. Koop of maak een klein haarbandje met poezenoortjes. Koop een zwart rompertje en maar daar een staartje aan. De staat kan je maken van diverse soorten stof, op deze foto is tule gebruikt. Met de restjes van het stof is een kraagje gemaakt aan het rompertje. Lange zwarte sokken en deze kleine Catwoman is er helemaal klaar voor! Een klein beetje schmink maakt het helemaal af. Let dan wel op dat het goede kwaliteit schmink is want het baby huidje is natuurlijk iets kwetsbaarder. Mocht je nu niet zo creatief zijn of geen tijd hebben om dit te maken dan staat onder dit blog een pakje van onze website.

Jong geleerd is oud gedaan 4Jong geleerd is oud gedaan 3

Mini Star Wars

Op de foto is wel een heel klein baby’tje te zien als Princes Leia met een lightsaber. Star Wars is voor groot en klein nog steeds ontzettend populair vooral als het om verkleden gaat. Denk hierbij ook aan gezinnen die samen meedoen met een Cosplay of LARP. Natuurlijk kan een Star Wars kostuum ook tijdens Halloween of de carnaval. Op onze website staan diverse Star Wars kleding voor groot en klein. Dit prinses Leia kostuum kan ook je ook zelf maken. Het lastigste van dit kostuum is natuurlijk het typische haar van prinses Leia. Maar op internet zijn diverse DIY tutorials te vinden hoe je deze kan haken of kan maken. Een wit jurkje er onder en klaar is kees oftewel Leia. Onder dit blog staan diverse Star Wars kleding voor de kleintjes opgesomd. 

Mini Piraat

Why are pirates called pirates? Because they ARRRRRRR. Piraten zijn elk jaar met carnaval populair omdat deze kostuums stoer zijn en voor iedereen kan. Mannen, vrouwen, kinderen en dus ook baby's. Dit kostuum kan je namaken maar ook gewoon kopen op onze webshop. Een rood broekje en wit shirtje zijn de basis van dit kostuum. De piratenhoed in kinderformaat is misschien lastiger te vinden maar anders kan er ook een piratendoek om het hoofdje gestrikt worden. Een zwart vestje met een gouden randje. Misschien nog met schmink een klein litteken op de wang. De kleuren zwart, wit en rood zijn typisch piraat. Met goud kan je het kostuum compleet maken.

Welk kostuum de kleine spruit ook draagt, vergeet niet om een super toffe foto te maken. Deel dit artikel


Inschrijven Nieuwsbrief