• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Terug naar blog
Fout kleding

Foute kleding voor carnaval

Dinsdag 03 november 2015

Lekker fout aankleden samen met je vrienden en dan een mooi feestje pakken. Wat is nu leuker dan dat!? Je kunt ontzettend veel verschillende soorten kleding aantrekken want niets is te fout. Haal alles uit de kast wat je normaal niet aan durft te trekken en combineer het met andere extravagante stukken. Je zit gegarandeerd goed met je foute outift!

Vaak vinden mensen de foute kleding feestjes het allerleukst. Dit omdat je je gewoon in een totaal andere wereld kunt wanen en even weg van de werkelijkheid. Foute kleding geven je een hele andere ik. Terwijl iedereen even goed weet dat dit niet is hoe jij je normaal ook kleedt. Hoe fouter hoe beter!

Foute party kleding

Voor feestjes wil je je natuurlijk feestelijk aankleden. Ook al is het een foute party. Maar hoe kleed je je nou fout en feestelijk? Daarvoor moet je zoeken naar foute party kleding. Deze hebben we in overvloed bij CompleetVerkleed. Je kunt kiezen voor een fel gekleurde blouse in combinatie met een mooie wij uitlopende bloemen broek. Dit is meer voor de hippie foute stijl. Je kan ook meer pauper gaan door veel panterprintjes te dragen en dan het liefste ook nog verschillende soorten panterprintjes. Maar de echte foute party kleding is een combinatie van dit alles. Panterprintje, glitters en iets fel gekleurd met een bonte print. Heerlijk fout!

Tijd voor een foute party!

Er worden het hele jaar door verschillende foute party’s georganiseerd door bijvoorbeeld Q-music maar ook door andere organisaties. Super leuk natuurlijk. Maar wat nog leuker is, is zelf een foute party organiseren. Maak alvast een foute uitnodiging. Iets wat je vroeger voor een kinderfeestje verzond bijvoorbeeld. Hierdoor komt iedereen al goed in de stemming. Zet er wel nadrukkelijk bij dat het om een foute party gaat en dat iedereen verplicht is om foute party kleding aan te trekken. Want niets is lulliger dan iemand op je foute party laten komen die niet gekleed is in foute party kleding. Om je foute party verder af te maken, kun je je huis ook zo fout mogelijk versieren. Dit kun je op verschillende manieren doen. Óf je zet je hele huis op z’n kop of je probeert het makkelijker voor jezelf te houden door vooral de hapjes en drankjes lekker fout te houden. Wat zijn nu foute drankjes? Nou, ken je nog die breezer meisjes van vroeger? Heerlijk fout ja. Dus, breezers in alle smaken en soorten inslaan zou ik zeggen! Verder kun je qua hapjes de lekker eeuwig oud-hollandse prikkertjes met kaasjes, zilveruitjes, augurkjes en leverworst maken. Fout maar lekker!

Foute thema kleding

Wat is leuker, een thema feestje of een foute party? Een combinatie van beide is veel leuker! Een thema feestje met foute kleding. Je kunt als thema ‘pauper’ kiezen. Hierbij moet iedereen lekker fout naar je feestje komen maar dan vol met dierenprintjes, uggs, korte rokjes en ga zo maar door. Een ander leuk thema voor je foute party is ‘toppers’. Zo moet iedereen alle kleding uit de kast trekken die vol zit met glitters en andere opvallende tierelantijntjes. Op deze manier maak je je foute party nog fouter en leuker.

Compleet in foute kleding Verkleed

CompleetVerkleed is een van de grootste verkleedkleding webwinkels van Nederland en wij hebben de grootste ideeën voor verkleden! Carnavals en verkleedkleding voor jong en oud en in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar iets voor mannen, vrouwen of kinderen, wij hebben het allemaal. Bij ons het is altijd feest!!Deel dit artikel


Inschrijven Nieuwsbrief