• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Terug naar blog
Blog duo kostuum 7

Samen Verkleed

Woensdag 01 februari 2017

Ben je niet echt een einzelgänger? Dan is het een optie om met anderen een duo te vormen. Dit betekent dat je samen met anderen verkleed gaat in hetzelfde thema. Duo kostuums staan vaak op een bepaalde manier met elkaar in verbinding. Gescheiden van elkaar ben je met deze matchende outfits dan ook niet compleet! Géén inspiratie? Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om als een spraakmakend koppel voor de dag te komen.

Duo kostuums

Werkelijk alles zijn mogelijk. Je kunt het zo gek niet verzinnen. Het is zo simpel als een vork en een mes maar dan met een creatieve twist. Laten we onszelf eens inspireren door anderen. Je weet immers wat wat ze zeggen; beter goed gestolen dan slecht verzonnen!

Een duo kun je ondere andere vormen met je partner.  Ben je in het dagelijkse leven échte partners in crime? Zorg er dan ook ook voor dat je onafscheidelijk bent met carnaval! Ga als sprookjesachtig koppel en geef een magische twist aan carnaval door je samen voor te doen als peterpan en tinkerbell. Wat minder romantisch ingesteld? Je kunt ook gewoon gaan als pizzabezorger en pizzastuk, geniaal toch?

Blog duo kostuum 1                     Blog duo kostuum 2

Of ga met je kind onder je armen op pad! Zorg er dan wel voor dat hij of zij match bij jou outfit. Duik bijvoorbeeld eens het verhaal van ratatouille. Vervul zelf de rol van de kokskleding Linguini en tover je kind om tot Remy de rat. De verschillen in lengte geven een perfect contrast. 

Blog duo kostuum 3

Samen in je verkleedkleding gaan kan ook met méér dan twee personen. Zo kun je met je vrienden of vriendinnen één bepaald thema invullen. Of samen met je broers en zussen zoals deze creatievelingen die zich voordeden als Steen, Papier en Schaar.  Denk dus niet te moeilijk want simpel kan ook al uniek zijn.  

Blog duo kostuum 4

Één voor allen en allen voor één!

En wat dacht je van het hele gezin omgetoverd tot één thema? Iedereen kan  één specifieke rol vervullen maar samen vormen jullie een compleet plaatje. Stel je eens voor dat je een Aladin, Yasmin en Abu samen zou tegenkomen. Magisch, toch?
Op pinterest hebben we een selectie gemaakt van geniale duo kostuums. Sommige reiken zelfs zo ver als space....

Blog duo kostuum 5                        Blog duo kostuum 6

                                                                                                     

En wat ideeën opgedaan? Toch wil CompleetVerkleed jou uitdagen om jou creatieve mind aan het werk te zetten.
Denk out of the box want in een kostuums mag je immers zijn wie je wil zijn. Dit betekent dat er geen grenzen zijn. Tijd om uit je comfort zone te stappen dus!Deel dit artikel


Inschrijven Nieuwsbrief