• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Terug naar blog
Carnaval trends 2017

Carnavals trends van 2017

Dinsdag 18 oktober 2016

Het carnavalsseizoen komt er weer aan en dat betekent dat vele carnavalsvierders weer op zoek gaan naar een unieke outfit voor carnaval 2017.  ‘Welk carnavalskostuum zal ik aantrekken?’ is de vraag die nu al deze feestvierders bezig houdt. CompleetVerkleed is de specialist op carnavalsgebied en daarom zijn wij voor jou nagegaan wat de trends zijn voor carnaval 2017.

Pokemon!

Wie heeft afgelopen zomer nou niet Pokemon Go gespeeld? Alle leeftijden waren op zoek naar de beste en de sterkste Pokemon over de hele wereld. Pokemon is back! Heb jij ze al allemaal? Pikachu, Ash Ketchum, Jigglypuff en Jessie van Team Rocket. Als welk personage ga jij verkleed? De keuze is reuze bij Compleetverkleed! Hieronder een paar voorbeelden of kijk op de pagina Pokemon kleding

Carnaval trends 2017 pokemon 1Carnaval trends 2017 pokemon 3Carnaval trends 2017 pokemon 2

Horrorclown

In oktober zijn er verschillende horrorclowns gespot in Amerika en deze hype vloog over naar Nederland. Dit leverde veel verdrietige kinderen en clowntjes op. Toch is er geen ontkomen aan dat dit een trend is deze Halloween en Carnaval. Naast enge clowns is het ook juist grappig om als lieve clown opstap te gaan. Zet jij de clowns weer in een goed daglicht? 

Carnavals trends 2017 clown 3Carnavals trends 2017 clown 2Carnavals trends 2017 clown 1

Frozen

Keuze stres? LET IT GO!! Dit jaar staat het weer in het teken van de Disney film Frozen. De razend populaire film, is geliefd bij zowel jong als oud. Daarom hebben wij, als Compleetverkleed, ook kostuums van de populaire film opgenomen in het assortiment. Ben jij een echte ijsprinses? Ga dan dit jaar verkleed als prinses Elsa. En als je veel humor hebt kan je dit jaar ook verkleed gaan als de grappige sneeuwman Olaf. Met deze mooie kostuums ben jij dit jaar zeker een blikvanger.

 Carnavals kostuum 2017 frozen 3Carnavals kostuum 2017 frozen 2Carnavals trends 2017 frozen 1

Hipster

Hipster is een groot begrip. Voor de mannen is de ultieme hipstercode een baard of een opvallende snor. Ze dragen retro en vintage kleding en zetten zich af tegen de mainstream. Voor vrouwen is de hipstercode een zwarte bril, daarnaast ook net anders dan de normale kleding dus ook vintage of retro kleding. Voor mannen en vrouwen zijn tatoeages heel belangrijk in de hipster cultuur. De laatste trends rondom hipster baarden en snorren zijn glitters! 

Carnavals trends 2017 hipster 1Carnaals trends 2017 hipster 3Carnavals trends 2017 hipster 2

Steampunk

De meest opvallende trend van 2017 is de trend van Steampunk. Wat krijg je als je science fiction, geschiedenis en romantiek combineert? Inderdaad, dan krijgt je Steampunk. De steampunk categorie bevat spectaculaire en historische carnavalskostuums. Accessoires maken deze kostuums helemaal compleet, denk hierbij aan de typische steampunk bril en de sieraden in de vorm van tandwielen. Neem snel een kijkje in ons Steampunk assortiment.

Carnavals trends 2017 steampunk 2Carnavals trends 2017 steampunk 1Carnavals trends 2017 steampunk 3

Compleetverkleed.nl

Compleetverkleed is een van de grootste carnavalswebwinkels van Nederland. Compleetverkleed heeft feestkleding voor jong en oud en in alle soorten en maten. Of jij nu op zoek bent naar feestkleding voor mannen, vrouwen of kinderen wij hebben het allemaal. Bij Compleetverkleed is het altijd feest!!Deel dit artikel


Inschrijven Nieuwsbrief