• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Terug naar blog
Blog compleetverkleed baby en halloween op komst

Baby en Halloween op komst

Dinsdag 25 oktober 2016

Ben jij in verwachting en weet jij niet wat jij aan moet doen met Halloween? Hier een paar foto's om jou te inspireren!

Wij hebben natuurlijk niet de meest cliché kostuums voor jou geselecteerd maar echt iets compleet anders waar jij de show mee kan stelen in je halloween kleding. Omdat er mensen zijn die graag zelf creatief aan de slag gaan en mensen die helemaal geen tijd daar voor kunnen vrijmaken hebben wij twee soorten kostuums geselecteerd. Kostuums die u bij ons kan bestellen en kostuums waarbij u zelf uw creativiteit los kan laten.

Blog compleetverkleed baby en halloween op komst 6Blog compleetverkleed baby en halloween op komst 7 1

Mamavogel

Het eerste kostuum is super grappig maar ook ontzettend mooi, een echt vogelpak. Toch is dit kostuum best simpel om te maken. Wat heb je nodig? Een leuke legging, een witte trui, vogelneus, veren, strokrans (die om je middel past), paarse schmink en heel veel veertjes. Knip de witte trui zo dat je mooie buik eruit komt. Plak veertjes op de krans en maar van de veertjes een leuk hoedje. Schmink een paars ei op je buik en maar een soort van masker rondom je ogen. Paarse wimpers maken deze vogel helemaal af. Zet de neus op klaar voor de volgeltjesdans!

Mamahertje

Een hertjes kostuum is de laatste jaren erg populair geworden maar deze versie kom je niet vaak tegen. Dit is een heel makkelijk kostuum om zelf in elkaar te zetten maar waarbij je er wel erg leuk uit ziet. Wat heb je nodig? Een bondbodywarmer of iets anders wat bond is, 2 haarbanden met een hertengewei, en schmink. Pak een wit of bruin shirtje, knip het gewei los van de haarband en plak deze op het shirt met textiellijm of naai het vast aan het shirt. Op YouTube staan veel tutorials hoe je je mooi kan schminken als hertje. Kan jij heel goed schminken? dan is dit natuurlijk een eitje! Maar schmink jij niet vaak en vind jij het lastig? Geen paniek er bestaan ook makkelijke schmink tutorials voor een hertje. 

Blog compleetverkleed baby en halloween op komst 8Blog compleetverkleed baby en halloween op komst 3

Mama unicorn

The unicorn is back! Tegenwoordig zie je ze weer overal, je kunt de eenhoorn herkennen aan natuurlijk de eenhoorn zelf, de regenboog haren en de glitters! Dit kostuum is goed zelf na te maken. Dus wat heb jij nodig? Op onze website hebben wij diverse eenhoornpruiken en diademen. Daarnaast zijn vleugels erg belangrijk bij dit kostuum. Je hebt vast nog wel ergens een witte broek of legging, wit T-shirt of vest. Hoop een extra eenhoorn-hoorn en plak deze op het shirt met textiellijm of naai het vast. Doe rondom de eenhoorn-hoorn een beetje nep bloed of rode verf. Om deze outfit compleet te maken raden wij aan om heel, maar dan ook heel veel glitter te gebruiken.

Mama non

Ooit een zwangere non gezien? Nee natuurlijk niet! Dus dit is heel uniek. Daarnaast is voor dit kostuum geen creativiteit nodig en kan je gewoon een kostuum kopen. Het is helemaal grappig als je samen met je man of vriend verkleed gaat als heilig koppel, voor hem een pater pak of van een andere heilige. Deze outfit kan je leuk aankleden met een kruis ketting en als je helemaal over te top wilt gaan zelfs met jarretels.

Blog compleetverkleed baby en halloween op komst 5Blog compleetverkleed baby en halloween op komst 2

Mama boef

Ook dit kostuum is super leuk om samen met je partner aan te trekken. Op onze website vind je verschillende boevenpakken. Voor man en vrouw. Je kan kiezen om als boef te gaan of als de buit! Dit kostuum is makkelijk na te maken. De basis is een zwarte broek en een zwart shirt. Op dit zwarte shirt naai je of plak je een soort van witte zak. Teken met stift een dollar of een euroteken op het witte gedeelte. Bind een zwart touw of lint net boven je buik. Voor een extra leuk effect is het grappig op nepbiljetten uit de zak te laten steken. 

Mama skelet

Dit kostuum is eng en schattig tegelijk. Wij hebben op onze webshop verschillende morphsuites met skeletten. Het is dan aan jou om een mini skeletje te maken en er op te plakken. Op internet zijn verschillende tutorials te vinden hoe je dit aan moet pakken. Het is een simpel kostuum maar wel erg leuk. Je kan er voor kiezen om je gezicht ook als skelet te schminken om het compleet te maken.

Hieronder staan een paar producten die je kunnen helpen om een van deze outfits compleet te maken. Wij wensen jou alvast een onvergetelijke Halloween!Deel dit artikel


Inschrijven Nieuwsbrief